BaarloStormt 00086 Ted Boots WEBHoera kindercentra en BaarloStormt bieden op zaterdag 17 juni gratis kinderopvang aan. Om ouders de mogelijkheid te geven om zorgeloos het parcours af te leggen kunnen kinderen tussen 0 en 12 jaar oud kosteloos onder gebracht worden bij Hoera (locatie Panta Rhei). Ouders dienen de kinderen zelf te brengen en op te halen. Het kindercentrum is geopend van 14.00 - 21.00 uur.

Hoera kindercentra zorgt voor professionele begeleiding van de kinderen. Ook zorgt Hoera voor de invulling van het verblijf en voor versnaperingen (boterhammen/fruit) en drinken. Kinderen die normaal niet opgevangen worden bij Hoera zijn ook van harte welkom! Wil je gebruik maken van opvang op deze dag dan kun je je aanmelden door op deze link te klikken. Aanmeldingen dienen minimaal één week voor BaarloStormt binnen te zijn. Hoera beoordeeld voor hoeveel kinderen er maximaal plaats is in de opvang. VOL = VOL om zodoende ook de veiligheid van de kinderen te kunnen blijven waarborgen. De aanmelding is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Let op deelnemen kan alleen als een van de ouders of verzorgers deelneemt aan BaarloStormt.

BaarloStormt wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd in samenwerking met Volksfeesten Baarlo. Al ruim 580 bestormers hebben zich ingeschreven.

Hoera Logo 002

Ook deelnemen aan deze stormlopen?


VenloStormt Main DSV dia
HeerlenStormt main dia
RoermondStormt Main dia