BaarloStormt 00186 TedBoots WEBZaterdag 17 juni is het weer zover de 3 de editie van de Volksfeesten stormloop, BaarloStormt. De populariteit van de stormloop neemt toe en hiermee groeit de maatschappelijke functie van het evenement. Om toegankelijk te zijn voor een zo groot mogelijke doelgroep, zijn er samenwerkingen opgezet met SGL, stichting Dichterbij en de Mutsaersstichting. Iedereen Kan Sporten (IKS) Noord-Limburg is gedurende dit proces de verbindende factor geweest.  

De samenwerking heeft geresulteerd in vier mogelijkheden om deel te nemen aan BaarloStormt, namelijk:
•    Deelname aan het reguliere parcours
•    Deelname aan het regulier parcours met buddy
•    Deelname aan het reguliere parcours, verkorte afstand
•    Deelname aan de SGLStorm

SGLStorm
SGLStorm is een nieuw onderdeel van BaarloStormt. Een kleine groep deelnemers van Activiteitencentrum de Maashorst in Baarlo zullen met een (elektrische) rolstoel, hulpmiddel of lopend een circa 170 meter lang parcours afleggen met verschillende obstakels en uitdagingen. SGLStorm vindt plaats om 14.00 uur op de Sprunklaan (parkeerplaats naast basisschool de Bolleberg).

Mocht je nog mee willen doen dan is dit je kans! Geef je snel op via www.baarlostomt.nl! Voor meer informatie of deelname met een buddy stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgeven kan nog tot en met woensdag 14 juni.

Ook deelnemen aan deze stormlopen?


VenloStormt Main DSV dia
HeerlenStormt main dia
RoermondStormt Main dia